Gambir Emas for DummiesBerminat untuk mencuba atau menjadi pengedar 4life ?? hubungi saya untuk maklumat lanjut di ; 0163143695 Zaidah

Disini sebagai iktibar jangan sekali-kali kita putus asa kerana setiap doa dan usaha yang kita lakukan , lambat atau cepat pasti akan dikurniakan dan yang penting YAKIN akan apa yang kita minta dan buat.

Ya, kelulusan LIU masih diperlukan kerana pendaftaran produk dan pengiklanannya adalah dua perkara berbeza. Pendaftaran sesuatu produk bergantung kepada keselamatan dan efikasi produk tersebut manakala LIU mengawal dari segi aspek pengiklanan produk.

Kenapa saya menerima surat amaran berhubung iklan yang dipamerkan walaupun ianya tidak mempunyai tuntutan perubatan yang berlebihan?

 Ubat kencing manis yang berasaskan drug ini sebenarnya tidak langsung menghilangkan kencing manis, ianya hanya sekadar mengawal. Jika kita berhenti ambil, penyakit kencing manis PASTI naik tinggi semula !

Sebarang jenis penyebaran maklumat mengenai produk dan perkhidmatan kesihatan boleh di klasifikasikan sebagai iklan termasuklah melalui World-wide-web. Kelulusan LIU adalah diperlukan sebelum ianya boleh dipaparkan kepada masyarakat.

Sebarang jenis penyebaran maklumat mengenai produk dan perkhidmatan kesihatan boleh diklasifikasikan sebagai iklan termasuklah melalui Online. Kelulusan LIU adalah diperlukan sebelum ianya boleh dipaparkan kepada masyarakat.

Sekiranya iklan keguguran rambut melibatkan produk farmaseutikal, iklan tersebut perlu mendapatkan kelulusan LIU. Iklan tersebut tidak dibenarkan mempunyai tuntutan atau pernyataan bahawa:

It offers highly effective automatic penis pump tension / strong suction. Acquire unparalleled outcomes enlarging your penis and to obtain more powerful and longer website lasting erections!

Kenapa saya menerima surat amaran berhubung iklan yang dipamerkan walaupun ianya tidak mempunyai tuntutan perubatan yang berlebihan?

five) Keputusan dapat dilihat semasa zakar sedang lembik atau tegang, manakala lelaki yang mempunyai zakar yang kecil ketika lembik akan mendapat keputusan yang paling ketara sekali.

Oleh itu, untuk merawat diabetic issues ni, anda perlu merawatnya dari punca yakni dari perut dan ini bersesuaian dengan sabda nabi check here :

three. Masukkan zakar ke dalam balang dan rapatkan gaiter pada dinding badan anda, pastikan air tidak tertumpah. Pastikan balang hydromax dan confort pad pada posisi get more info yang betul.

Kesannya pemulihannya mungkin berbeza antara setiap individu, ada yg sepantas beberapa hari dan ada yg menjangkau three-4 minggu. Akan tetapi kami percaya hasilnya akan POSITIF  seperti mana orang2 sebelum ini. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *